top of page

El blog jurídic de la Conca per la Conca

Subsidi Extraordinari Contractes Temporals

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts 31 de març l'establiment d'un subsidi excepcional per als treballadors temporals als quals els venci el contracte durant l'estat d'alarma i no tinguin dret a cobrar l'atur per no haver reunit la cotització mínima.

La durada d'aquesta ajuda serà d'un mes, ampliable si perdura l’estat d’alarma i s’allarga, i la seva quantia ascendirà al 80% de l'Indicador Públic de Rendes amb Efectes Múltiples (IPREM), és a dir, 438,88 euros mensuals.

Requisits necessaris

  • Que el contracte temporal finalitzarà durant el decret d'Estat d'Alarma

  • Que la durada del contracte sigui d'almenys dos mesos de durada.

  • Que el treballador/a no compti amb el temps cotitzat per a sol·licitar la prestació per desocupació o algun altre subsidi.

Hem de tenir en compte és que, aquesta ajuda del SEPE és incompatible amb el cobrament d'altres ajudes socials, rendes mínimes d'inserció, salaris socials o similars. Per últim senyalar que el perceptor d'aquesta subsidi no haurà de comptar amb ingressos superiors al 75% del Salari Mínim Interprofessional (SMI), és a dir, no pot tenir ingressos superiors als 712,50 euros al mes.

AQUÍ tens l’enllaç de la web del SEPE on hi trobaràs la informació sobre com demanar aquest subsidi excepcional per a treballadors temporals.

49 views
Publicaci%C3%83%C2%B3n_de_Instagram_de_B

Es el teu cas?

¡Gràcies pel teu missatge!

Pregunta'ns el que vulguis!

  • Facebook icono social
  • Instagram
Prgunta
bottom of page